-
Priprema10 min
-
Kuhanje15 min
-
Broj osoba2
Sastojci
Koraci
U tavi zagrijati maslinovo ulje, pržiti kriške đumbira dok ne postanu hrskave.
Izvaditi đumbir i staviti na kuhinjski papir a u istu tavu dodati bijeli luk.
Kada porumeni, bijeli luk izvaditi i staviti na kuhinjski papir.
Biftek začiniti biberom i soli.
Peći u istoj tavi na jakoj temperaturi oko 3 minute, okrenuti na drugu stranu i peći još 3 minute.
Zatim dodati woschesire sos i sirće. Peći još 1 minutu a zatim skinuti s vatre.
Ostaviti odrezak da se ohladi najmanje 10 minuta. Izrezati na kriške i poslužiti s đumbirom i bijelim lukom.
Juneći odrezak s đumbirom i bijelim lukom
Sastojci
Follow The Directions
U tavi zagrijati maslinovo ulje, pržiti kriške đumbira dok ne postanu hrskave.
Izvaditi đumbir i staviti na kuhinjski papir a u istu tavu dodati bijeli luk.
Kada porumeni, bijeli luk izvaditi i staviti na kuhinjski papir.
Biftek začiniti biberom i soli.
Peći u istoj tavi na jakoj temperaturi oko 3 minute, okrenuti na drugu stranu i peći još 3 minute.
Zatim dodati woschesire sos i sirće. Peći još 1 minutu a zatim skinuti s vatre.
Ostaviti odrezak da se ohladi najmanje 10 minuta. Izrezati na kriške i poslužiti s đumbirom i bijelim lukom.